Engineer

Home / Werken bij Switz / Engineer

Als engineer verzorg je de volledige integratie van de installaties in een gebouw en ben je betrokken vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie. Je houdt je bezig met het technisch uitwerken van schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en bestek. Je zet tekeningen om in uitvoeringsplannen, toetst ontwerpen op uitvoerbaarheid, maakt risicoanalyses en adviseert over kwaliteit, uitvoeringstechnieken, materiaalkeuzes en bouwfysica. Je bent stressbestendig, innovatief en gaat geen uitdaging uit de weg.
We maken in ons werk optimaal gebruik van digitalisering, met programma’s als Syntess, BINK, Revit en Autodesk (360Field). In alle functies beschikken medewerkers over een tablet, laptop of smartphone, waarmee ze op verschillende locaties kunnen werken. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven wij de voorkeur aan kandidaten die willen leren en/of bijscholen.

Functie-eisen

Jouw kennis is qua inhoud en niveau minimaal gelijkwaardig aan een technische HBO-opleiding, bij voorkeur de richting Installatietechniek, maar Werktuigbouwkunde mag natuurlijk ook.

Wanneer je jouw diploma en werkervaring ook nog eens hebt aangevuld met gerichte cursussen, dan ben je meer dan welkom.

Het is bovendien een extra pluspunt wanneer je kennis hebt van Syntess, Stabiplan, Bink en Autodesk (360Field) of vergelijkbare software.

Bij voorkeur beschik je over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden en je bent communicatief sterk in woord en geschrift.

Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Groeneveld T. 072 533 34 81.

Wat bieden wij jou?

Marktconform salaris

Cao kleinmetaal

Professioneel, hecht en gezellig team

Zelfontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Goede persoonlijke, aanvullende arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer direct!

image
https://switz-adviesbureau.nl/wp-content/themes/solidbox/
https://switz-adviesbureau.nl/
#bed000
style1
scroll
Loading posts...
/srv/psa02/switz-adviesbureau.nl/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
Enter your email here
off
off